Weird comments

FI: Eilen tuli tälläiset kommentit anonyymiltä, ja en vain tiedä miten tähän pitäisi reagoida?
Mitä mieltä te lukijat olette? Onko tämä normaalia?


RU: Вчера пришли вот такие странные комментарии от анонима, и Я не знаю как на это реагировать?
А что вы читатели думаете? Нормально ли это?


l
ПЕРЕВОД:
1) В наши дни не надо говорить что ты русский в Финляндии, вас скоро начнут убивать.
2) Иди в п***у, ryssä (=плохое слово, что то вроде русская шмара и т.д.)

20 comments:

 1. Törkeitä kommentteja!

  ReplyDelete
 2. Не нормальные комментарии ужас :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Полностью согласна :(

   Delete
  2. Maria, ei kannata välittää. Itse olen osaksi venäläinen ja joudun päivittäin vastaamaan kysymyksiin mm. siitä, mitä mieltä olen Putinista, Ukrainan kriisistä jne. Ihan kun sukujuureni tekisivät musta aivottoman idiootin. Olen samalla lailla humaani ihminen, joka ei tosiaankaan halua sotaa yhtään mihinkään! ( sun ei tarvitse tosiaankaan kommentoida omia mielipiteitäsi edellä mainittuihin, halusin vaan antaa itsestäni esimerkin).

   Suurin osa suomalaisista kyllä tietää, että 99% venäläisistä on hyviä, humaaneja ihmisiä, ihan samalla tavalla kuin suomalaisistakin. Ikävää silti, että se 1% laittaa sulle tollasia kommentteja.

   Kiitos kivasta blogista! Saan pidettyä valitettavan huonoa venäjän kielen taitoani yllä lukemalla tätä.

   t. Eleonora

   Delete
  3. Terve.

   Joo, en minäkään haluan sotaa, ja en uskoo että joku halua..välillä en ymmärä, miksi jotkut suomalaiset ajattelivat että Venäjää hyökkää Suomea..Venäjällä on kyllä "ongelmia" Ukrainan &Amerikkaan kanssa, mutta ei Suomen..itse asiassa Venäjällä ei ees puhutaan niin paljon Suomesta, kuin Suomessa puhutaan että Venäjää kohta hyökkää ...toivottovasti tämä tilanne joskus rauhoittuu.

   Kiitos sinulle kommenttistasi <3

   Delete
 3. No huhhuh!!! Anonyymeilt aika usein tulee todellaki loukkavia kommenteja, mutta tämä on kyllä menny jo liianki pitkälle! Ne kirjoittajat ovat todella sairaita ihmisia, jotka kärsi huonosta itsetunnosta ja nautivat ku saavat loukatta toista ihmistä. Vaikka Maria pahalta tuntu ja on vaikea, anna vaa olla ja älä vasta niille mitään. Muista olla ylpeä siitä mitä sinä olet! Muista et oot huippu ja ihana ihminen <3 pää vaa pystyn ja näyttä että olet parempi ihminen toisin ku ne ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terve.

   Niin..valitettavasti tälläiset ihmiset eivät vain ymmärä, että tekivät paha muille :(

   Kiitoksia sinulle <3

   Delete
 4. Yritä olla välittämättä tommosista! Jotku ihmiset on vaan niin idiootteja ettei ne tajua mistään mitään! Sun blogissa on oikeasti sitä jotain ja luenkin tätä aina vähän väliä. Jatka vaan samaan malliin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terve.

   Jep, yritän olla positiivisina ;) ehkä anonyymillä oli vain paha päivää :-)

   Kiitos sinulle :)

   Delete
 5. Typeriä kommentteja :O

  ReplyDelete
 6. Älä välitä noista! Tsemppiä ja jatka blogia :)

  ReplyDelete
 7. Epävarmuus saa ihmiset käpertymään omaan turvalliseen ja tuttuun sekä tunnistamaan vihollisen, "toisen". Ihminen on yksinkertaisuudessaan ja raukkamaisuudessaan avuton omien tuntemustensa kanssa kun maailmanmyllerrys hämmentää ja tarve purkaa ahdistus kohdistetaan siihen mitä voi itse kontrolloida ja sortaa; vähemmistö, joka kirjoittajan mielestä edustaa sitä "toiseutta". Toivottavasti et pahoita mieltäsi liikaa ymmärtämättömien ja pahansisuisten ihmisten vihapuheesta! Vaikka kukapa tuollaisesta ei mieltään pahoittaisi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin se on, ja valitettavasti näitä ihmisiä on paljon.

   Alussa se oli luokkuntava, mutta sitten vain ajattelen että taitaa olla anonyymillä ei vain kaikki ole hyvä elämässä, koska se kirjoittaa tällä tavalla.

   Kiitos kommentistasi.

   Delete
 8. Nämä ovat niitä kurjempia puolia bloggaamisessa. Aina mahtuu joukkoon niitä idiootteja kommentteja. :( Älä välitä niistä, vaan pää pystyssä eteenpäin!

  ReplyDelete
 9. Tollaset kommentit saa mut raivostumaan. En vaan ymmärrä miten maailmaan mahtuukaan näitä idiootteja.... Yritä olla välittämättä, vaikka se varmasti vaikeaa onkin! Nuo älykääpiöt on hyvin pieni vähemmistö, ja suurin osa ihmisistä tajuaa jo näin vuonna 2015 että rasismi on syvältä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin on..valitettavasti jotkut ihmiset ovat rasisteja..

   Delete

INSTAGRAM