Little story how I broke my watch..and now I need new watch #blonde #girl

1

FI: Huom! Aika “sekava” teksti tulossa, koska en ees osaan sitä selittää oikein venäjäksi ;)

Tälläistä voi tapahtua vain minulla! Yritin vain vaihtaa rannekellon paristot.
Avasin kellon kanssi (1), siinä alla oli joku ihme muovinen juttu (2) joka oli aika tiukasti sinne laitettu..no..veitsillä kuitenkin poistin sen, kunnes tajusin että se oli liimattu sinne. Ensi tulee ajatus että nyt lopetan ja vien kellon kellosepälle vaihtaa patteria, mutta sitten ajattelin että kai minä osaan sen liimautua sinne takaisin..joten jatkoin vain homma :) Patteri oli myös tiukasti sinne laitettu, joten minulla meni pari minuuttia kunnes sain sen pois, ja vaihtaa uuten. Tadaam, patteri on vaihdettu! Mutta...huomasin että kellon nuolet (3) on irronnut kellosta :-O Koska kellon en saanut kokonaiseksi pois rannekesta (4) otin vain pinsetti, ja yritin varovasti laittaa nuolet takaisin..mutta jotain meni värin, ja joku ihme kellon osa meni rikki (5) ja se ei saa enää liimaa tai vaihtaa (se kääntää kellon ajan).

Alä ikinä vaihtaa itse rannekellon paristot :D


RU: Внимание! Очень “запутанный” текст.

Такое может произойти только с мной! Я только хотела поменять батарейки в часах.
Я открыла крышку часов (1), там внутри была какая то непонятная пластмассовая штука (2) которая была очень крепко туда вставлена..но..поковыряв ножом, мне удалось ее снять, пока я не сообразила что она была приклеена. Вначале мне пришла мысль, что сейчас я заканчиваю все это и лучше отнесу профессионалу поменять батарейку. но потом подумав..я решила что сама смогу все сделать, и эту пластмассовую штуку можно будет обратно приклеить :) Батарейка тоже очень крепко сидела в часах, поэтому у меня ушло несколько минут пока я смогла ее снять и поменять на новую. Тадааам, батарейка поменяна! Но..я заметила что у часов отвалились стрелки (3) :-О Поскольку часы я так и не смогла снять до конца с ремешка (4) мне пришлось взять пинцет, и осторожно одевать стрелки обратно..но что то пошло не так, и какая то не понятная железная штука (5) оторвалась от часов. Ее нельзя приклеить или поменять на новую (она переводит часы).

Не когда не меняйте сами батарейки у часов :D

4 comments:

 1. Joo ei kannata yrittää. Olen kokenut saman!:)

  http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/03/tuesday.html

  ReplyDelete
 2. Mä sain poikaystävältä lahjaksi uuden kellon taannoin ja järkytyksekseni se jo parin viikon jälkeen lopetti toimintansa! Mietin jo että miten se ruuvataan auki patterinvaihtoa varten, mutta ONNEKSI kysyin poikkikselta ensin ja se kerto ettei siinä mitään patteria olekaan vaan sitä viisarinappulaa vaan kierretään monta kertaa ympäri jolloin se lataa itse itsensä! Mun kello siis säästyi täpärästi karulta kohtalolta :D

  Sulla on ihana blogi! Kiva että löysin tänne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Onneksi ei mennyt rikki ;-)

   Kiitos <3

   Delete

INSTAGRAM