New computer

1

FI: Mistähän sitä aloittaisi..minulla oli täydellinen läppäri joka toiminut erinomaisesti jo 4 vuotta..kaikki oli hyvin, kunnes tietokoneen päälle mennyt kuppi teetä. Tiesin että tietokoneen lähellä ei saa olla mitää nestettä, ja laitoin ihan hetkeksi kuppi lähelle..ja se tippui. Miten? En tiedä. Läppäri toimii, mutta sen näppäimistö ei, joten en voi edes päästä koneen sisään, kun en pystyy kirjoittaa salasanan.

RU: С чего бы начать..у меня был идеальный ноутбук. который работал великолепно уже 4 года..все было хорошо, пока я не пролила на компьютер кружку чая. Я всегда знала что рядом с компьютером нельзя держать не каких жидкостей, и поставила лишь на секунду кружку..и она упала. Как? Не знаю. Ноутбук работает, но его клавиатура нет, так что я даже не могу войти в в систему, так как не могу ввести пароль.

image

FI:Seuraavana päivänä meniin heti ostamaan uusi läppäri, tärkeä kriteeri oli, että koneen käyttöjärjestelmä on Windows 8.
Läppäri löytyi heti. Edullinen, kevyt, nopea. Se ehkä ei sovi pelaamiseen (mutta itse en pelaa), mutta muuten toimii todella hyvin, ja mikä on parasta, sen näyttö on todella tarkka & kirkas!

RU:На следующий день пошла сразу покупать новый компьютер, главный критерий был, что бы на нем была установлена операционная система Windows 8.
Компьютер нашелся сразу. Не дорогой, легкий и быстрый. Возможно он не подойдет для игр (но сама я не играю), но в остальном он работает очень хорошо, и что самое главное, у него очень четкий & яркий экран!

3

4

FI: Jos etsitte hyvä ja edullinen läppäri, niin suosittelen. Itse ostiin sen giganttista, mutta uskon että muissa kaupoissa se on myös myynnissä.

RU: Если ищите хороший и не дорогой компьютер, то советую приобрести его. Его я купила в магазине gigantti, но думаю что продается и в других магазинах.

Name: HP 15-r068no 15.6
Link: gigantti.fi

EI mainos.
НЕ реклама.

No comments:

Post a Comment

INSTAGRAM