Music & Sport #Bose #SoundSport

image

FI: Haluan tehdää enemmän urheilun liityviä postauksia. Täälä kertaa puhutaan musiikista ja urheilusta. Kuten tiedätte, harrastan juoksua & syvävenyttelyä, tai jos sanotaan oikein, niin se ei ole enää mikää harratus, vain osaa minun elämää, en voi enää kuvitella oma elämäni ilman juoksua ja venyttelyä.

Treeneissä aina kuuntelin musiikki, juoksuun oma musiikki sykkeen mukaan (Jos syke pitää olla nopea, niin nopea musiikki, jos hidas niin hitaampi musiikki), venyttelyssä myös oma musiikki. On tärkeä valita oikea kuulokkeet, jos kuulokkeet eivät istuu hyvin, niin se vaikuttaa reenien lopputulokseen, ei ole mikä mukavaa asiaa jos esim.juoksun aikana kuulokkeet koko ajan tippuvat korvasta, myös äänen laatu vaikuttaa todella paljon urheilusuoritukseen.


RU: Хочу побольше делать посты о спорте. В этот раз мы поговорим о музыки и спорте. Как вы знаете, мое хобби бег & усложненная растяжка, хотя если быть более честной, это уже не хобби, а часть жизни, я не могу больше представить со жизнь без бега и растяжки.

В время тренировок я всегда слушаю музыку, для бега своя музыка в зависимости от нужного пульса (сердцебиения) (Если пульс должен быть быстрым то ритмичная музыка, если медленным то более спокойная музыка), в растяжке своя музыка. Очень важно выбрать правильные наушники, если наушники сидят плохо в ушах, то это будет влиять на результат тренировки, не очень то приятно например в время бега вдевать обратно все время выпадающие из ушей наушники, так же очень сильно влияет качество звука на спортивный результат.

image

FI: Sain mahtavaa mahdollisuus tehdää yhteistyö Bose:n kanssa, ja testata “SoundSport” kuulokkeet. Olen nyt testannut “SoundSport” ulkona juoksuun aikaana, kuntosalilla juoksumatolla sekä kuntosalilla venettelyn aikaana, eli nyt voin kirjoita oma kokemus tänne.

RU: Я получила великолепную возможность сотрудничать с фирмой Bose и протестировать наушники “SoundSport”. Я протестировала “SoundSport” на улице в время бега, в зале на беговой дорожке а так же в зале в время растяжки, и теперь могу написать свой отзыв сюда.

3
FI: Kuulokkeet istuvat todella mukavasti, on sellainen olo, että ne on tehty juuri minun korvaan, eli kun olen juoksenut - en tuntenut niitä missä, vain kuului “jostain” musiikkia. Tärkeä asia josta pidän todella paljon on se, että vaikka kuinka kovalla musiikki oli, kuitenkin minä kuulin ulkopuoliset äänet ja oma hengitys ei kuulunut (on inhottava kuula oma hengitys “pään sisällä”, se häiritsee). Äänen laatu on hyvää, hyvät bassot.

Kuulokkeet sopivat iPhone/iPad/iPod kanssa. Niissä on rakennettu ohjaimet. (Oli todella mukavaa antaa uusi elämää minun iPodille joka on ostettu v. 2009, ja viimeksi käytetty v. 2011 :) Mukana pakkauksessa oli kätevä kotelo kuulokkeeseen & avaimille.


RU: Наушники сидят идеально, ощущение что они сделаны для моих ушей, то есть когда я бежала - я их не чувствовала, а только слышала “откуда то” музыку. Очень важная деталь которая мне понравилась, что как бы громка в наушниках не играла музыка, я все равно слышала звуки окружающего, и что самое важное, я не слышала своего дыхания (очень не приятно слышать свое дыхание “в голове”, это отвлекает). Звучание чистое, громкие басы.

Наушники подходят для iPhone/iPad/iPod. В них встроен пульт управления. (Было очень приятно дать новую жизнь моему iPod купленному в 2009 году и последний раз использованному в 2011 году :) В комплекте так же был удобный чехол для наушников & ключа.

image
Suosittelen lämpimästi “SoundSport” kuulokkeet.
Советую наушники “SoundSport”.

Voit ostaa ne täälä (Вы можете приобрести их здесь):
www.bose.fip.s. Jokainen treeni on tärkeä, ja vaikka kuinka vaikea tai vaativa se olisi, yrittää nauttia siitä, koska aina vaativan reenien jälkeen on hyvä tulos, eli jos haluat hyvää lopputulos - pitää vain kestää ja tehdää.

п.с. Каждая тренировка важна, и не важна насколько сложная она, нужно просто научиться получать от нее удовольствие, так как после сложной тренировки будет хороший результат, если вы хотите хороший результат - надо просто терпеть и делать. 


*Yhteistyö/Сотрудничество

6 comments:

 1. Vitsi oon etsiny pitkään kuulokkeita mitkä pysyis korvissa kun käy lenkillä! Oon kattonut näitä kuulokkeita aikasemminkin, mutta en oo vielä raaskinu ostaa. Kuitenki aika kalliit, mutta nyt aion taas harkita niitten ostamista! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä ne pysyy todella hyvin :-) Eilen olen juoksenut 13km juoksumatolla, ja ne pysyy koko ajan korvissa (yleensä kuntosalilla-juoksumatolla on aina niin kuuma/hikistä juosta, että mitää kuulokkeet ei pysyy korvissa).

   Delete
 2. Tosi ihanan väriset!

  http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/04/sunday-study-day.html

  ReplyDelete
 3. Kivan väriset kuulokkeet!

  http://joannabelieve.blogspot.fi/

  ReplyDelete

INSTAGRAM