Tho: Slowly getting back to normal " #sport life "

1

Текст на русском - ниже.

FI: Olen nyt todella iloinen, koska 2 viikkoa sitten aloitin jo juoksua. Toisaalta, lääkäri sanoi että pitää makaa vähintään 4 viikkoa, ja vasta sitten voi aloittaa hidasti juoksua..Mutta en vai jaksanut enää makaa, kun tulee niin masennus olo että muuten olen ihan terve, ja kaikki ok, mutta vain yksi lihas, “yksi piste” jalassa estää juoksua.
(Ai niin muuten, silloin kuin kävin pari viikkoa sitten lääkärille, hän sanoi että minulla on n.70% lihaksesta irronnut (lähentäjälihas) ! Kuulema jos 90% niin sitten suora vain kirurgeille…)

Aloitin todella varovasti juoksuun. Ensimmäisellä päivällä juoksisin 1km, mutta se sattui niin pahasti, että kaksi seuraavaa päivää en uskaltanut juosta, vain kävelin hidasti..sitten melkein koko viikko olen juoksenut miten sattuu (1-3km).

Nykytilanne on sellainen, että koko viikko olen juoksenut hidasti, ja joka kertaa 2km. Kaikki kyllä menee nyt todella hyvin, lihas paranee jokaisessa minuutissa. Jos kaikki menee samalla tavalla kuin nyt, niin ensi viikolla sitten koko viikko juokseen 3km, ja sen jälkeen 4km ja niin edelleen..

Täälä hetkellä juokseen ulkona (mitä? minä? joulukuussa? ulkona? en usko!) toisaalta, juoksumatolla olisi nyt paljon parempi juosta, koska se on paljon pehmeämpi kuin asfaltti, mutta en halua mennä kuntosalille-juoksumattoon, koska matkat on niin lyhyet, että niitä voisi juosta ulkona.

Mukavaa illanjatkoa kaikille ♥


RU: На данном этапе жизни я очень счастлива, так как 2 недели назад вновь начала бегать. С другой стороны, врач сказал мне, что нужно лежать как минимум 4 недели, и только после этого можно медленно начинать бегать..Но я больше не смогла лежать, так как началась депрессия от того, что я в принципе здорова, и все у меня ок, но только одна мышца, “одна точка” в ноге, мешает моему бегу.
(Кстати! Когда пару недель назад я была у доктора, он сказал что у меня оторвалась мышца примерно на 70% (большая приводящая мышца) ! Если бы на 90% то можно сразу на прямую к хирургу..)

Я начала очень аккуратно бегать. В первый день пробежала 1км, но было на столько больно, что последующие два дня, я просто ходила..после я бегала как получалось (1-3км).

Нынешняя ситуация такова, что всю недель я бегала медленно по 2 км. Все идет хорошо, мышца заживает с каждой минутой. Если дальше все пойдет так же как и сейчас, то на следующей недели побегу по 3км, после по 4км и т.д…

Сейчас я бегаю на улице (что? Я? в декабре? на улице? не верю!) с другой стороны, на беговой дорожке было бы лучше бегать, так как она намного мягче чем асфальт, но я не хочу идти в спорт зал - на спортивную дорожку, так как дистанции пока маленькие, и их можно пробегать на улице.

Всем хорошо вечера ♥

2

No comments:

Post a Comment

INSTAGRAM