Tho: I Miss Running..

image

Image: google.com


Текст на русском - ниже.

Tänään on kuudes päivää ilman juoksua. Harjannelihas. Viime viikollaa alkoi kipu, mutta olen kuitenkiin juoksenut koko viikko, en vain halunnut huomata sitä kipua (ja se ei sattunut niin kovasti). Viime lauantaina oli vapaapäiväää, eli ilman juoksua, ja kipu melkein lähti..joten sunnuntaina juoksenut 9km..tarkoitus oli juosta 10km, mutta en vain enää jaksanut, koska jalka sattui niin pahasti, että kyynelet tullut silmistä, en muista miten olen päässyt kotiin, kipu oli valtava. Seuravaa 3 päivää olen makaanut ja en pystyn kävellä olenkaan.

Edessä on vielä viikko (tai kaksi viikkoa) ilman juoksua, ja sitten todella varovasti voi sitä (toivottavasti!) aloittaa. Tällä hetkellä jalka ei kipeä enää niin pahasti, vaikka on vielä pieni kipu, eli en voi juosta vielä, haluan että lihas/jalkaa paranee kokonaan, eikä niin, että se on melkein parannut, sitten meneen juoksemaan, ja taas pari viikkoa ilman juoksua.

Hassua on se, että olen vahingoittanut harjannelihas ei juoksussa, vai spagaatissa! Olen tehnyt spagaatti-miinukselle (tavallisella spagattila voin istua "tuntia" eikä se sattuu) joka ei olen tehnyt monta kuukautta..se ei sattunut, mutta sen jälkeen olen juoksenut siihen "päälle" vielä 11km..ja sitä kaikki alkoi.

Tällä hetkellä on todella vaikka istua koko ajan kotona, koska olen tottunut jouksemaan joka päivää..minulla on liika energia :) mutta on pakko olla kotona, jaloille pitää koko ajan olla rauhassa, ja pitää kävellä mahdollisimman vähän.

Plussana tässä on se, että minulla on nyt todella iso motivaatio juoksemaan, ja sen lisäksi nyt on niin paljon energia... :) Odotan innolla se päivää, kuin voin taas juosta.

Haluan sanoa teille, että olkaa varovaisia terveyteen kanssa, terveys on tärkein meidän elämässä, sitä ei voi ostaa millä rahalla.

Hyvää lauantai iltaa kaikille.Сегодня шестой день без бега. Гребенчатая мышца. На прошлой недели начались боли, но тем не менее я продолжала бегать всю неделю, я просто не хотела замечать боль (и не очень сильно болело). В прошлую субботу у меня был выходной, то есть день без бега, и боль почти ушла..так что в воскресенье я пробежала 9км..хотя по плану надо было 10км, но я просто не смогла, нога болела, боль была ужасно не выносимой. Последующие 3 дня я просто пролежала, так как не могла вообще ходить.

Впереди еще неделя (или две) без бега, и после можно очень аккуратно (надеюсь!) начинать бегать. На данном этапе нога не болит так сильно, но боль присутствует, бег пока не возможен, я хочу что бы мышца/нога зажила полностью, что бы не было опять так, что она почти зажила, я пошла бегать, и вновь пару недель без бега.

Забавно то, что гребенчатую мышцу я повредила не в беге, а шпагатом! Я делала шпагат на минус (на обычном шпагате могу сидеть "часами" и это не больно) который я не делала много месяцев..было не больно, но после, "поверх" шпагата, я пробежала еще 11км..и с этого все началось

Сейчас очень трудно сидеть все время дома, так как я привыкла бегать каждый день..у меня слишком много энергии :) но обязательно сидеть дома, ноге надо быть все время в спокойствие, и нужно ходить как можно меньше.

Из плюсов здесь то, что у меня сейчас дикая мотивация бегать, и к тому же очень много энергии.. :) Жду с нетерпением того дня, когда снова смогу бегать.

Хочу напоследок вам сказать, будьте осторожны с здоровьем, здоровье самое важное в нашей жизни, его нельзя купить не за какие деньги.

Всем хорошего вечера субботы.

2 comments:

  1. Parantumisia! Tiedän tunteen, kun joutuu jäädä lepäilemään vaikka mieli tekisi juosta. Tsemppiä! :)

    ReplyDelete

INSTAGRAM