#Running ajatuksia + мысли ♥

FI:Tänää vuonna hyvin nopeasti alkoi syksy, ja varma aika pian alkaa kohta jo talvi. Pikku hilja siirrän nyt juoksu kuntosalille - juoksumatoon, nyt syksyllä juokseen vielä sekä ulkona että salilla, mutta talvella sitten aion reenata vain juoksumatolla.
Myös huomasin että ulkona on paljon helpompaa juosta kun juoksumatolla. Kun juokseet juoksumatolla, salilla on todella vähän happea, niin tuntuu siltä, että juokset korkean vuoreen, ja se vaati enemmän energiaa ja voima kunnes ulkona juoksuu. Plussana on kyllä se, että juoksumatoon jälkeen, ulkona on super helppo juosta, ja voi esim vaikka juosta 20-25km aika helposti.
p.s.Tänään sain pieni "ennätys" juoksumatolla, 62min - 11,9 km! ♥

RU:Очень быстро наступила осень, совсем скоро уже начнется и зима. Я потихоньку начала перебраться с улицы на беговую дорожку в зале, пока буду чередовать тренировки, улица-дорожка, а зимой буду тренироваться только на дорожки.
Так же заметила что на улицы бегать намного проще и легче чем на дорожки. Когда бежишь на дорожки, из за не хватки кислорода в зале, ощущение что ты бежишь в не высокую гору, из за этого тратиться больше энергии и сил. Из плюсов зато то, что после дорожки, на улицы очень легко бегать, можно свободно пробежать к примеру 20-25 км, и не заметить практически не какой нагрузки.
p.s.Сегодня поставила маленький "рекорд" на дорожки, 62мин - 11,9 км! ♥


juosku

No comments:

Post a Comment

INSTAGRAM