5 Tips for Losing Weight

1

FI: On olemassa paljon vinkkejä laihtumiseen, ja tässä on 5 niistä, jotka ovat minun mielestä aika tärkeät. Olen käyttänyt näitä vinkkejä silloin kun haluaisin laihtua, ja voin sanoa, että nää toimi ♥

RU: Существует много советов по теме похудания, предоставляю вам 5 советов, которые по моему мнению очень важные. Я использовала эти советы когда хотела похудеть, и могу сказать что они работают

FI:
1. Aamulla, ennen aamiaista, juo 1 lasi kylmää vettä
2. Ei saa syödä klo 18:00 jälkeen (saa juoda vain vettä)
3. Ei saa syödä perunaa
4. Ei saa syödä makkara (liha - kana/kalkkuna, saa syödä)
5. Vaihta sokeri hunajaan

RU:
1. С утра на до завтрака выпить 1 стакан холодной воды
2. Не кушать после 18:00 (можно пить только воду)
3. Исключить из рациона картошку
4. Исключить из рациона сосиски и колбасу (мясо - курицу/индейку можно)
5. Заменить сахар на мед

9 comments:

  1. Hei ihan oikeesti ala syömään :P instassa sanoit että pitkänmatkanjuoksijat näyttää laihoilta, ei pitkänmatkan juoksijat todellakaan näytä alipainoisilta pikkutytöiltä vaan naisilta joilla on kunnolla lihasmassaa. Googlaas vaikka Paula Radcliffe ja vertaa omaan kroppaasi.

    Huomattavalla alipainolla ja maratonjuoksuilla viet itsesti vain sairaalaan jossakin vaiheessa. Protskuja naamaan ja massankasvatukseen salille ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Kiitos kommentistasi ♥

      Kohta jo vuosi, kun minä en laihtuu :-) Siis välillä paino laskee (joskus kasvaa..) mutta se on vai siitä, että juokseen. Syön ihan normaali "juoksijan" ruoka (eli paljon hiilihydraatteja - energiaan) sekä proteiinia (kana, rahka..). Juoksuu vain polttaa kaikki mitä syön :) Juokseen yli 60km/viikko, sen takia paino on pieni.

      p.s.Katsoin google:ssa/wikipediassa Paula Radcliffe kuvia. En voi sanoa mitää, hänellä on täysi erilainen kroppa kuin minulla, minun mielestä hän on myös laiha :) sen lisäksi, Paula Radcliffe vanhempi, pidempi ja treenailee eri tavalla kuin minä (se vaikuttaa kroppaan).

      Delete
    2. turha noiden anonyymi kommenteistä välittä, ne osaa ollaa välillä todella ilkeitä! Mun mielestä olet huippu tyyppi, laihduit ja nyt osaat pitää kroppasi kauniina! Ihailen sua. Itse oon täällä hetkellä laihduttamassa, ja valitettavasti mun paino on isompi ku 70 kg :/
      mutta mutta itsekuuria vaa ja kyllä se siitä :)
      ps sulla on mahtava blogi ♥

      Delete
    3. Terve! :)
      Kiitos ♥
      Ei haitta, jokaisella on oma mielipide :-)
      Kyllä se paino lähtee varmasti pois, tärkeä vain koko ajan tehdää jotain siihen ♥ Ja vaikka välillä tuntuu että “ei jaksaa enää”/”se ei lähtee” yms. niin ei kannattaa pysähtyä ja lopeta kokonaiseksi laihtua, vai pitää mennä etenpääin ja vain jaksaa! Laihtuminen ei ole mikä helppoa asia, se vie paljon aika, mutta ajattele, kun laihdut, ja saat unelmasi paino/kroppa, sitten se tuntuu aivan mahtavalta !! Tsemppiä sinulle laihtumisessa, kyllä se onnistuu! ♥

      Delete
  2. Moikka! Sulla on mielenkiintoinen blogi ja alankin seuraajaksesi :) Sinussa ei varmasti ole grammaakaan ylimääräistä, mutta tuosta "klo 18 jälkeen ei saa syödä" olen ihan samaa mieltä laihdutuksen suhteen (olen 2 lapsen äiti ja enimmäkseen tolla konstilla olen saanut kiloja pois). Lisää muotijuttuja ja muuta piristävää, ei niinkään puntarijuttuja. :) Kiitos ja kaikkea hyvää sulle ja blogillesi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terve! :)

      Kiitos ♥

      Kyllä, koska ihminen yleensä lisää kiloja silloin, kun syö illalla/yöllä. Jos päivällä syöt, niin ruoka kerkiä sulaa vatsassa päivään aikana (koska liikut, teet jotain), mutta illalla sitten, syömään ja heti nukkuman, ja aamulla n. +1kg :-(

      Delete
  3. Valitettavasti se, että iltasyöminen olisi jotenkin lihottavampaa kuin aamusyöminen on täyttä huuhaata:) Kyllä se kokonaismäärä ratkaisee. Se että paino on aamulla +1 johtuu nesteiden kertymisestä, eikä sillä ole mitään tekemistä lihomisen kanssa. Mutta toki jos kokonaisenergiamäärää saa laskettua sillä, ettei syö klo 18 jälkeen, niin tietenkin laihtuu, mutta jos syöt senkin edestä päivän aikana, niin ei se mitään auta. Mutta sitähän sanotaan, että juuri ennen nukkumaanmenoa ei kannata syödä, jotta unen laatu olisi parempi. Mutta ei sillä lihomisen kanssa ole mitään tekemistä:)

    http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/mika_vikana/laihduttaminen_totta_ja_tarua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terve! :)
      Kyllä, +1kg (2..3..) on vain neste, ihminen ei voi fyysisesti niin nopeasti lisätä niin paljon lihasmassaa. Tarkoitin vain se, että kun syöt aamulla/päivällä, sinä liikut, ja energia joka sait ruoasta - sulaa, eli meiän elimistö sitä polttaa :-) Mutta kun syöt illalla/yöllä ja menet nukkuman, meidän elimistö nukkuu, ja se ei pystyy sulaa kaikki mitä olet syönyt, joten energia (joka sait ruoasta) ei pystyy lähteää mihinkään, ja siitä syntyy rasva. Eli jos joka kertaa syöt ennen nukkuman menoa, näin pikkuhiljaa rasvaa kerää elimistössä.
      Toivottavasti osaisin selittää, oli aika vaikea sitä selittää suomeksi ;-)

      Delete
    2. Ei näin. Jokaisella on olemassa oma keskikulutus, ja elimistö käyttää tätä energiaa myös nukkuessa elintoimintojen ylläpitoon. Lihominen tapahtuu vain ja ainoastaan, kun kalorit ylittyvät jatkuvasti.

      Delete

INSTAGRAM